Pabrik Cina Valve Spheres sareng pabrikna | Xinzhan

VALVE BOLA ahli

Pangalaman Manufaktur 10 Taun

Pabrik Cina Valve Spheres sareng pabrikna | Xinzhan

Pedaran pondok:

  • Ukuran: Ukuran: 1/4 "-20" (DN8mm ~ 500mm)
  • Peunteun Tekanan: Kelas 150 ~ 300 (PN16 ~ 50)
  • Bahan: ASTM A105, A350 LF2, A182 F304, A182 F316, A182 F6A, A182 F51, A182 F53, A182 F55, A564 630 (17-4PH), Monel, Inconel, jsb.
  • Perawatan permukaan: Poles, plating nikel teu éléh (ENP), kromium keras, karbida tungsten, karbida kromium, stél (STL), inconel, jst.
  • Babak: 0.01-0.02
  • Kasarasan: Ra 0,2-Ra 0,4
  • Konsentrisitas: 0,05
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Bola klep dianggo dina klep bal industri ageung sareng sedeng dina bidang minyak bumi, gas alam, panguburan cai, ubar sareng industri kimia, pemanasan, sareng sajabana. Bola klep kompak dina struktur, enteng beuratna, anti statis sareng struktur tahan seuneu. Nalika kabuka sareng panutupanana lengkep, bola sareng korsi klep Bagian sealing klep diisolasi tina médium, janten sedeng anu nembus klep kalayan kecepatan luhur moal ngabalukarkeun érosi tina permukaan panyegelan. Bal klep ngagaduhan seueur aplikasi, kalayan diaméterna mimitian ti sababaraha milimeter dugi ka sababaraha méter, sareng tiasa diterapkeun tina vakum tinggi dugi kana tekanan tinggi. Éta tiasa dipanggihan dina industri minyak bumi, industri kimia, rokét sareng departemén sareng industri sanésna, sareng éta cocog pikeun saluran pipa anu ngangkut minyak, gas bumi, sareng gas. Di rohangan anu garing sareng berventilasi, kadua tungtung bal klep kedah ditutupan ku tutup lebu pikeun mastikeun yén rongga batinna bersih. Bola klep mangrupikeun indéks kinerja téknis penting tina klep. Nalika bola dihurungkeun tina korsi klep, cairan dina pipa ngaliwat 360 ° sacara seragam sapanjang permukaan panyegel tina bola, anu ngaleungitkeun panyukuran lokal tina korsi klep ku cairan gancang-gancang sareng ogé ngumbah panyegelan permukaan. Akumulasi matéri pikeun ngahontal tujuan beberesih diri.

    Xinzhan Valve Ball Co., Ltd. museurkeun kana ngahasilkeun sagala rupa bal klep ku ngagunakeun seueur bahan anu béda. Bola klep kami dianggo dina aplikasi kritis kadang. Dua ciri anu paling penting tina bal klep nyaéta bunderan sareng permukaan permukaan. Babaran kudu dikontrol khususna di daérah panyegelan kritis. Kami tiasa ngadamel bal klep kalayan bunderan anu luhur pisan sareng toleransi finish permukaan anu luhur.

    Jenis naon anu urang tiasa ngadamel pikeun bal klep
    Ngapung atanapi dipasang trunnion bal klep, bal klep padet atanapi kerung, lemes atanapi logam klep bal klep, bal klep sareng slot atanapi splines, sareng bal klep khusus sanésna dina unggal konfigurasi atanapi bal anu dirobih atanapi spésifikasi anu anjeun tiasa rancang.

    Harti Tipe Utama Bola Klep
    - Tipe Ngapung: bal dina klep bal anu ngambang bakal gaduh perpindahan sakedik, sabab éta urang nyebat jinis ngambang. Nalika balna ngambang, janten dina tekanan anu sedeng, bal anu ngambang bakal ngalih sareng ngalawan korsi hilir.
    - Tipe Dipasang Trunnion: bal dina trunnion dipasang bal klep teu aya anu ngalih kusabab bola klep bal trunnion ngagaduhan batang anu sanés di handapeunna pikeun ngalereskeun posisi bal. Bola klep tipe trunnion utamina dianggo dina kaayaan tekanan tinggi sareng klep bal ukuran ageung.
    - Bola Padet: bal solid dihasilkeun tina casting kompak atanapi ngajalin. Bola padet biasana dianggap salaku jalan kaluar hirup anu pangsaéna. Sareng bal padet utamina dianggo dina kaayaan tekanan tinggi.
    - Bola kerung: Bola kerung didamel ku coil dilas pelat waja atanapi tabung stainless steel seamless. Bola kerung ngirangan beban tina permukaan bola sareng korsi klep kusabab beuratna langkung enteng, anu ngabantosan manjangkeun umur jasa tina korsi klep. Kanggo sababaraha ukuran atanapi konstruksi anu ageung pisan, bal solid moal janten praktis.
    - Leuleus Dipangku: bal klep anu linggih lemes dianggo pikeun klep bal anu lemes. Korsi biasana diwangun ku komponén termoplastik sapertos PTFE. Klep ieu cocog pikeun aplikasi anu kompatibilitas kimia penting pisan, sareng dina kaayaan anu ngagaduhan segel anu paling ketat penting. Korsi lemes, Nanging, henteu cocog pikeun ngolah cairan anu kasar atanapi suhu luhur.
    - Logam Dipangku: Bal klep anu diuk dina logam cocog pikeun aplikasi kalayan suhu anu luhur atanapi kaayaan anu parah pisan. Korsi Logam sareng Bola didamel tina logam dasar dilapis ku krom heuras, karbida tungsten sareng Stelit.

    Léngkah Pangolahan
    1: Bola kosong
    2: Uji PMI sareng NDT
    3: Perlakuan Panas
    4: NDT, Uji Korosi sareng Bahan Bahan
    5: Mesin Kasar
    6: Pamariksaan
    7: Béréskeun Mesin
    8: Pamariksaan
    9: Pangobatan Permukaan
    10: Pamariksaan
    11: Grinding & Pelat
    12: Pamariksaan Akhir
    13: Pakét & Logistik

    Aplikasi
    Bola klep Xinzhan digunakeun dina sababaraha klep bal anu dianggo dina bidang minyak bumi, gas alam, pangobatan cai, ubar sareng industri kimia, pemanasan, jst.

    Pasar Utama:
    Rusia, Koréa Kidul, Kanada, Inggris, Taiwan, Polandia, Dénmark, Jérman, Finlandia, Céko, Spanyol, Italia, India, Brasil, Amérika Serikat, Israél, jsb.

    Bungkusan:
    Kanggo bal klep ukuran alit: kotak leuleuy, kertas plastik, karton kertas, kotak kai lapis.
    Pikeun bal klep ukuran ageung: kantong gelembung, karton kertas, kotak kai lapis.

    Kiriman: ku laut, ku hawa, ku karéta jsb.

    Pamayaran:
    Ku T / T, L / C.

    Kaunggulan:
    - Pesenan conto atanapi pesenan jalan satapak alit tiasa janten opsional
    - fasilitas canggih
    - Sistem manajemén produksi anu saé
    - Tim téknis anu kuat
    - Harga harga anu wajar & hemat biaya
    - Waktos pangiriman gancang
    - jasa saatos penjualan anu saé


  • Saméméhna:
  • Teras: