VALVE BOLA ahli

Pangalaman Manufaktur 10 Taun

Produk

  • Bola Batang Cina

    Bola Batang Cina

    Bal kalayan gagang biasana dianggo pikeun klep bal trunnion tekanan tinggi atanapi klep bal cryogenic. Langkung kasusah olahan sareng olahan tinggi, biayana bakal langkung ti bal normal. Kadang-kadang pikeun ngirangan biaya produksi, batang tiasa dilas ku bal. Kata kunci: Bola klep sareng bobot, bola batang, bola klep gagang, bola sareng bobot. Karakteristik Bola Klep Dua ciri anu paling penting tina bal klep nyaéta buleudan sareng permukaan finish. Babaranana kedah dikendali ...
  • Bola Klep Refrigerasi

    Bola Klep Refrigerasi

    Bal Xinzhan biasana dipasang dina klep bal dina pipa sistem kulkas. Larapna klep bal kulkas langkung seueur, sareng saratna beuki luhur. Dua ciri anu paling penting tina bal klep nyaéta bunderan sareng permukaan permukaan. Babaran kudu dikontrol khususna di daérah panyegelan kritis. Kami tiasa ngadamel bal klep kalayan bunderan anu luhur pisan sareng toleransi finish permukaan anu luhur. Urang c ...
  • Klep Bola kalayan Batang

    Klep Bola kalayan Batang

    Xinzhan Valve Ball Co., Ltd. museurkeun kana ngahasilkeun bal klep sareng bobot ku bahan penempaan anu teu kapisah. Kata kunci: Bola klep sareng bobot, bola batang, bola klep batang, bola sareng bobot. Karakter Bal Valves Dua ciri anu paling penting tina bal klep nyaéta buleudan sareng permukaan permukaan. Babaran kudu dikontrol khususna di daérah panyegelan kritis. Kami tiasa ngadamel bal klep kalayan bunderan anu luhur pisan sareng toleransi finish permukaan anu luhur. Jenis naon ...
  • Bola pikeun klep

    Bola pikeun klep

    Bola kerung pikeun klep didamel ku struktur las coil waja. Ieu umumna cocog pikeun klep bal kalayan tekanan nominal kirang tina atanapi sami sareng 5.0MPA (CLASS300). Jenis awak klep ieu beurat beuratna sareng rongga jero gampang diolah, tapi perhatian khusus kedah diperhatoskeun dina susunan tulang rusuk dina desain kanggo nyegah rongga awak tina rusak. Logam cair cair nalika prosés permukaan permukaan stainless steel bakal ngalir sacara bébas. Pikeun mastikeun ...
  • Bola pikeun Ball Valves

    Bola pikeun Ball Valves

    XINZHAN VALVE BALL CO., LTD. dikhususkeun dina ngahasilkeun bal klep tipe ngambang numutkeun gambar konsumén. Bola anu ngambang ngambang. Dina aksi tekanan sedeng, bola tiasa ngahasilkeun perpindahan anu tangtu teras pencét pageuh dina permukaan panyegelan tungtung outlet pikeun mastikeun yén tungtung outlet ditutup. Bola anu ngambang ngagaduhan struktur saderhana sareng kinerja panyegelan anu saé, sareng seueur dianggo dina industri. Pangeling-eling haneut yén nalika suhu lingkungan ...
  • Bola Klep Bola

    Bola Klep Bola

    Kauntungan pangbadagna bal klep bal nyaéta résistansi kana cairanana alit pisan. Daérah permukaan panyegelan anu digoréng sareng dikikis ku sedeng nyaéta anu pangleutikna. Operasi saklar klep bal gampang pisan, arah aliran sedeng henteu diwatesan, tekanan sedeng moal turun, sareng sedeng moal kaganggu. Bentukna saderhana pisan, sareng skala aplikasiana lega pisan kusabab fungsina anu saé. Kualitas noda ...
  • Metal Valves Valve Ball sareng Korsi Set

    Metal Valves Valve Ball sareng Korsi Set

    Bola logam kana bola logam sareng set korsi kalebet hiji bal sareng dua korsi kanggo klep bal korsi logam. Éta parantos diadu sareng diuji nganggo alkohol atanapi minyak tanah pikeun ngajantenkeun salaku kabocoran nol atanapi segel kedap gelembung. Dua ciri anu paling penting tina bal klep nyaéta bunderan sareng permukaan permukaan. Babaran kudu dikontrol khususna di daérah panyegelan kritis. Kami tiasa ngadamel bal klep kalayan bunderan anu luhur pisan sareng toleransi finish permukaan anu luhur. Adva ...
  • Bola Klep Maneuh

    Bola Klep Maneuh

    Bola sareng sumbu tetep disebatna buleud tetep. Bal anu dibereskeun utamina dianggo pikeun tekanan tinggi sareng diaméter ageung. Dua ciri anu paling penting tina bal klep nyaéta bunderan sareng permukaan permukaan. Babaran kudu dikontrol khususna di daérah panyegelan kritis. Kami tiasa ngadamel bal klep kalayan bunderan anu luhur pisan sareng toleransi finish permukaan anu luhur. Jenis naon anu urang tiasa ngadamel pikeun bal klep Ngapung atanapi dipasang trunnion bal klep, padet atanapi ...
  • Bola klep tipe T kerung T T tilu Jalan

    Bola klep tipe T kerung T T tilu Jalan

    XINZHAN mangrupikeun produsen, pemasok & éksportir bal klep tilu arah. Kami ngagaduhan rupa-rupa bal klep tilu arah dina baja karbon palsu, palsu stainless steel sareng pelat waja dilas. Bal klep Xinzhan digunakeun dina sababaraha klep bal anu dianggo dina bidang minyak bumi, gas alam, pangobatan cai, ubar sareng industri kimia, pemanasan, sareng sajabana Kata kunci Bola 3 Valve Valves Three way Valve ball, 3 way Valve Ball, 3 pabrikan bal klep cara, bola klep tilu arah ...
  • Klep Spheres

    Klep Spheres

    Bola klep dianggo dina klep bal industri ageung sareng sedeng dina bidang minyak bumi, gas alam, panguburan cai, ubar sareng industri kimia, pemanasan, sareng sajabana. Bola klep kompak dina struktur, enteng beuratna, anti statis sareng struktur tahan seuneu. Nalika kabuka sareng katutup pinuh, bola sareng korsi klep Bagian sealing klep diisolasi tina médium, janten sedeng anu nembus klep kalayan kecepatan luhur moal nyababkeun érosi surfing panyegelan ...
  • Bal klep ngambang

    Bal klep ngambang

    Bal klep ngambang dipaké dina klep bal ngambang. Bal dicekel dina posisi ku komprési tina dua korsi elastomerik ngalawan bal Dina klep bal anu ngambang. Balna bebas ngambang di jero awak klep. Batang klep bal anu ngambang dihubungkeun sareng slot di luhur bal anu ngamungkinkeun balna muter saparapat giliran (90 derajat). Aci ngamungkinkeun jumlah gerakan gurat tina bal anu dihasilkeun tina tekanan hulu anu tumuh dina ...
  • Bola klep stainless steel

    Bola klep stainless steel

    Baja tahan karat mangrupikeun bahan paling umum anu dianggo pikeun bal klep bal. Kami ngalakukeun pamariksaan ketat pikeun bahan anu lebet pikeun mastikeun bahan na standar. Bola klep stainless steel dihasilkeun ku téknologi manufaktur modéren stainless steel sareng mesin presisi. Produkna tiasa dibentuk tina pelat stainless steel dilas (bola kerung), atanapi bal-bal stainless steel palsu anu teu dihijikeun (bal solid). Kata kunci Bola Klep Steel Baja stainless steel klep ...
1234 Teras> >> Halaman 1/4