VALVE BOLA ahli

Pangalaman Manufaktur 10 Taun

tentang Kami

wilujeng sumping

Wenzhou Xinzhan Valve Ball Co., Ltd. (XINZHAN) mangrupikeun pabrik anu didamel pikeun ngembangkeun bal katup presisi tinggi, teknologi sareng multi-kinerja. Kalayan kamampuan inovasi produksi anu kuat, pangalaman manajemén produksi mangtaun-taun, pamrosésan canggih sareng fasilitas pamariksaan (Western Siemens CNC peralatan-spherical coét, pusat mesin, alat ukur bunderan bunderan, instrumen koordinat tilu diménsi, sareng sajabana), XINZHAN parantos kéngingkeun pangakuan sareng pujian ti konsumén domestik sareng asing.

 

 

Maca deui

Warta & Kajadian

kana urang
maca deui

Sértipikasi

ngahargaan