VALVE BOLA ahli

Pangalaman Manufaktur 10 Taun

Bola klep kerung

  • Bola pikeun klep

    Bola pikeun klep

    Bola kerung pikeun klep didamel ku struktur las coil waja. Ieu umumna cocog pikeun klep bal kalayan tekanan nominal kirang tina atanapi sami sareng 5.0MPA (CLASS300). Jenis awak klep ieu beurat beuratna sareng rongga jero gampang diolah, tapi perhatian khusus kedah diperhatoskeun dina susunan tulang rusuk dina desain kanggo nyegah rongga awak tina rusak. Logam cair cair nalika prosés permukaan permukaan stainless steel bakal ngalir sacara bébas. Pikeun mastikeun ...
  • Pabrikan Bola klep kerung

    Pabrikan Bola klep kerung

    Naon Anu Urang Laksanakeun? Xinzhan fokus kana ngahasilkeun sagala rupa bola klep kerung ku ngagunakeun seueur bahan anu béda. Bola kerung didamel ku coil dilas pelat waja atanapi tabung stainless steel seamless. Bola kerung ngirangan beban tina permukaan bola sareng korsi klep kusabab beuratna langkung enteng, anu ngabantosan manjangkeun umur jasa tina korsi klep. Kanggo sababaraha ukuran atanapi konstruksi anu ageung pisan, bal solid moal janten praktis. Bola klep kerung ogé tiasa janten jinis ngapung atanapi ...
  • Bola kerung pikeun Ball Valves

    Bola kerung pikeun Ball Valves

    Bola kerung ngirangan beban tina permukaan bola sareng korsi klep kusabab beuratna langkung enteng, anu ngabantosan manjangkeun umur jasa tina korsi klep. Kanggo sababaraha ukuran atanapi konstruksi anu ageung pisan, bal solid moal janten praktis. Bola klep kerung ogé tiasa ngadamel jinis ngambang atanapi tipe dipasang trunnion, dua arah atanapi multi-arah tipe. Dua ciri anu paling penting tina bal klep nyaéta bunderan sareng permukaan permukaan. Babaran kudu dikontrol khusus ...
  • BOLAS HUECAS

    BOLAS HUECAS

    BOLAS HUECAS que se fabrican mediante chapa de acero soldada en espiral La bola hueca ngirangan la carga de la superficie esférica y el asiento de la válvula debido a su menor peso, lo que ayuda a manjangkeun la vida útil del asiento de la válvula.
  • Pabrik Bola klep kerung

    Pabrik Bola klep kerung

    Bola kerung anu didamel ku coil dilas pelat waja atanapi tabung stainless steel seamless. Bola kerung ngirangan beban tina permukaan bola sareng korsi klep kusabab beuratna langkung enteng, anu ngabantosan manjangkeun umur jasa tina korsi klep.
  • Bola Klep Tiga Jalan kerung

    Bola Klep Tiga Jalan kerung

    Bola kerung anu didamel ku coil dilas pelat waja atanapi tabung stainless steel seamless. Bola kerung ngirangan beban tina permukaan bola sareng korsi klep kusabab beuratna langkung enteng, anu ngabantosan manjangkeun umur jasa tina korsi klep.
  • Bola klep kerung

    Bola klep kerung

    Bola kerung anu didamel ku coil dilas pelat waja atanapi tabung stainless steel seamless. Bola kerung ngirangan beban tina permukaan bola sareng korsi klep kusabab beuratna langkung enteng, anu ngabantosan manjangkeun umur jasa tina korsi klep.