VALVE BALLS EXPERT

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

Ball Valve Hollow

  • Bola kanggo Katup

    Bola kanggo Katup

    Bola bolong kanggo klep digawe kanthi struktur las koil baja. Umume cocog kanggo katup bal kanthi tekanan nominal kurang saka utawa padha karo 5.0MPA (CLASS300). Awak katup jinis iki bobote entheng lan growong njero gampang diproses, nanging kudu diwenehi perhatian khusus babagan susunan tulang rusuk ing desain kanggo nyegah growong awak saka cacat. Logam cair cair sajrone proses lumahing bola stainless steel bakal mili kanthi bebas. Kanggo ...
  • Produsen Bola Valve Hollow

    Produsen Bola Valve Hollow

    Apa sing Kita Laku? Xinzhan fokus kanggo ngasilake kabeh jinis bal katup kothong kanthi nggunakake macem-macem bahan. Bal kothong digawe nganggo lempengan gandheng pelat baja utawa tabung stainless steel sing mulus. Bal kothong nyuda beban permukaan bunder lan kursi katup amarga bobote sing luwih entheng, sing bisa ningkatake umur layanan kursi katup. Kanggo sawetara ukuran utawa konstruksi sing gedhe banget, bal sing solid ora bakal praktis. Bal klep kothong uga bisa nggawe jinis ngambang utawa ...
  • Bola berongga kanggo Katup Bal

    Bola berongga kanggo Katup Bal

    Bal kothong nyuda beban permukaan bunder lan kursi katup amarga bobote sing luwih entheng, sing bisa ningkatake umur layanan kursi katup. Kanggo sawetara ukuran utawa konstruksi sing gedhe banget, bal sing solid ora bakal praktis. Bal klep kothong uga bisa nggawe jinis ngambang utawa trunnion sing dipasang, rong arah utawa multi-arah. Rong ciri sing paling penting ing bal katup yaiku bunder lan finish permukaan. Babak kudu dikontrol utamane ing ...
  • BOLAS HUECAS

    BOLAS HUECAS

    BOLAS HUECAS minangka media mediator chapa de acero soldada en espiral La bola hueca nyuda carga de la superficie esférica y el asiento de la válvula debido a men men peso, lo queuda are a longar la vida útil del asiento de la válvula.
  • Pabrik Ball Valve Hollow

    Pabrik Ball Valve Hollow

    Bal kothong sing digawe nganggo piring waja gandheng utawa tabung stainless steel sing mulus. Bal kothong nyuda beban permukaan bunder lan kursi katup amarga bobote sing luwih entheng, sing bisa ningkatake umur layanan kursi katup.
  • Ball Valve Three Way kothong

    Ball Valve Three Way kothong

    Bal kothong sing digawe nganggo piring waja gandheng utawa tabung stainless steel sing mulus. Bal kothong nyuda beban permukaan bunder lan kursi katup amarga bobote sing luwih entheng, sing bisa ningkatake umur layanan kursi katup.
  • Ball Valve Hollow

    Ball Valve Hollow

    Bal kothong sing digawe nganggo piring waja gandheng utawa tabung stainless steel sing mulus. Bal kothong nyuda beban permukaan bunder lan kursi katup amarga bobote sing luwih entheng, sing bisa ningkatake umur layanan kursi katup.