VALVE BALLS EXPERT

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

babagan kita

sugeng rawuh

Wenzhou Xinzhan Valve Ball Co., Ltd. (XINZHAN) minangka pabrikan sing khusus kanggo pengembangan bal katup presisi tinggi, teknologi tinggi lan multi-kinerja. Kanthi kemampuan inovasi produksi sing kuat, pengalaman manajemen produksi pirang-pirang taun, fasilitas pamrosesan lan inspeksi canggih (Penggiling-alat spherical CNC Barat, mesin pusat, alat ukur bundher bola, instrumen koordinat telung dimensi, lsp.), XINZHAN entuk pengakuan lan muji saka pelanggan domestik lan manca.

 

 

Waca liyane

Warta & Acara

menyang kita
maca liyane

Sertifikasi

pakurmatan