VALVE BALLS EXPERT

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

Produk

  • Cina Batang Batang

    Cina Batang Batang

    Bal kanthi gagang biasane digunakake kanggo katup bal trunnion tekanan dhuwur utawa katup bal cryogenik. Masalah sing luwih diproses lan diproses luwih dhuwur, biayane luwih akeh tinimbang bal biasa. Kadhangkala kanggo nyuda biaya produksi, batang bisa dipasang nganggo bal. Tembung kunci: Bal katup nganggo batang, bal batang, bal katup batang, bal kanthi batang. Karakteristik Bola Valve: Kaloro karakteristik bal katup sing penting yaiku bunder lan permukaan. Babak kudu dikontrol ...
  • Bola Katup Refrigerasi

    Bola Katup Refrigerasi

    Bal Xinzhan umume dipasang ing katup bal ing pipa sistem pendinginan. Aplikasi katup werni kulkasan saya akeh, lan persyaratane saya dhuwur. Rong ciri sing paling penting ing bal katup yaiku bunder lan finish permukaan. Babak kudu dikontrol utamane ing area penyegelan kritis. Kita bisa ngasilake bal katup kanthi bunder sing dhuwur banget lan toleransi finish permukaan sing dhuwur. We c ...
  • Ball Valve kanthi Batang

    Ball Valve kanthi Batang

    Xinzhan Valve Ball Co., Ltd. fokus ing produksi bal katup kanthi batang kanthi bahan penempaan integral. Tembung kunci: Bal katup nganggo batang, bal batang, bal katup batang, bal kanthi batang. Karakteristik Bola Valve Kaloro karakteristik bal katup sing paling penting yaiku bunder lan finish permukaan. Babak kudu dikontrol utamane ing area penyegelan kritis. Kita bisa ngasilake bal katup kanthi bunder sing dhuwur banget lan toleransi finish permukaan sing dhuwur. Jinis apa ...
  • Bola kanggo Katup

    Bola kanggo Katup

    Bola bolong kanggo klep digawe kanthi struktur las koil baja. Umume cocog kanggo katup bal kanthi tekanan nominal kurang saka utawa padha karo 5.0MPA (CLASS300). Awak katup jinis iki bobote entheng lan growong njero gampang diproses, nanging kudu diwenehi perhatian khusus babagan susunan tulang rusuk ing desain kanggo nyegah growong awak saka cacat. Logam cair cair sajrone proses lumahing bola stainless steel bakal mili kanthi bebas. Kanggo ...
  • Bola kanggo Katup Bal

    Bola kanggo Katup Bal

    XINZHAN VALVE BALL CO., LTD. khusus kanggo ngasilake bal katup jinis ngambang miturut gambar pelanggan. Bola sing ngambang lagi ngambang. Ing tumindak tekanan medium, bal bisa ngasilake pamindahan tartamtu lan pencet kenceng ing permukaan panyegelan ujung outlet kanggo mesthekake yen ujung outlet ditutup. Sphere ngambang duwe struktur sing gampang lan kinerja panyegelan sing apik, lan digunakake ing industri. Pangeling anget yen nalika suhu sekitar ...
  • Ball Valve Ball

    Ball Valve Ball

    Keuntungan paling gedhe saka bal katup bal yaiku resistensi cairan cilik banget. Area permukaan segel sing digosok lan diikis karo medium yaiku sing paling cilik. Operasi saklar katup bola gampang banget, arah aliran medium ora diwatesi, tekanan medium ora bakal mudhun, lan medium ora bakal diganggu. Bentuke gampang banget, lan ukuran aplikasi jembar banget amarga fungsine apik banget. Kualitas noda ...
  • Bal Valve Kursi Logam lan Set Kursi

    Bal Valve Kursi Logam lan Set Kursi

    Bal logam lan logam lan set kursi kalebu siji bal lan loro kursi kanggo katup bola sing lungguh saka logam. Dheweke wis dilapisi lan dites nganggo alkohol utawa minyak tanah kanggo njamin bocor nol utawa segel sing gelembung. Rong ciri sing paling penting ing bal katup yaiku bunder lan finish permukaan. Babak kudu dikontrol utamane ing area penyegelan kritis. Kita bisa ngasilake bal katup kanthi bunder sing dhuwur banget lan toleransi finish permukaan sing dhuwur. Adva ...
  • Bola Katup Tetep

    Bola Katup Tetep

    Bola kanthi sumbu tetep diarani bola tetep. Bal sing dienggo utamane digunakake kanggo tekanan dhuwur lan diameter gedhe. Rong ciri sing paling penting ing bal katup yaiku bunder lan finish permukaan. Babak kudu dikontrol utamane ing area penyegelan kritis. Kita bisa ngasilake bal katup kanthi bunder sing dhuwur banget lan toleransi finish permukaan sing dhuwur. Jinis apa sing bisa digawe kanggo bal katup Floating utawa bal trungnion sing dipasang, solid utawa ...
  • Bola Katup Tipe Tiga Berongga T

    Bola Katup Tipe Tiga Berongga T

    XINZHAN minangka pabrikan, supplier & eksportir bola katup tiga arah. Kita duwe macem-macem bola katup telung arah ing baja karbon palsu, baja tahan karat palsu lan pelat waja las. Bal katup Xinzhan digunakake ing macem-macem katup bola sing digunakake ing bidang minyak bumi, gas alam, perawatan banyu, industri obat-obatan lan kimia, pemanasan, lsp. Tembung kunci 3 Ball Valve Way Tiga bal katup Tiga arah, bal katup 3 arah, 3 produsen cara katup bola, bola katup telung arah ...
  • Bola Katup

    Bola Katup

    Bola katup digunakake ing katup bola industri ukuran gedhe lan medium ing bidhang minyak bumi, gas alam, perawatan banyu, industri obat-obatan lan kimia, pemanas, lsp. Bola katup kompak ing struktur, bobot entheng, anti-statis lan struktur tahan geni. Nalika mbukak lan tutup kanthi lengkap, kursi bal lan katup Lumahing tutup ditutup saka media, mula medium sing liwat katup kanthi kecepatan dhuwur ora bakal nyebabake erosi ...
  • Bal Valve Ngambang

    Bal Valve Ngambang

    Bal katup ngambang digunakake ing katup bal sing ngambang. Bal ditahan ing posisi kanthi kompresi saka rong kursi elastomer menyang bal ing katup bal sing ngambang. Bal kasebut bebas ngambang ing njero awak katup. Batang katup bal sing ngambang disambungake menyang slot ing sisih ndhuwur werni sing ngidini bal bisa muter puter seprapat (90 derajat). Poros kasebut ngidini sawetara gerakan lateral bal sing digawe saka tekanan hulu sing ...
  • Bola Katup Baja tahan karat

    Bola Katup Baja tahan karat

    Baja tahan karat minangka bahan sing paling umum digunakake kanggo bal katup bal. Kita mriksa kanthi ketat kanggo materi sing mlebu supaya bahan kasebut standar. Bola katup waja tahan karat diprodhuksi dening teknologi modern manufaktur mesin stainless steel lan presisi. Produk kasebut bisa digawe saka piring stainless steel gandheng (bal kothong), utawa bal bal-balan stainless steel palsu (bola padhet) integral. Kata Kunci Bola Katup Baja tahan karat ...