EKSPERTI I BALLAVE TE VALVE

10 vjet përvojë në prodhim

Topa Valve të Zbrazëta

 • Sfera për Valvulat

  Sfera për Valvulat

  Sfera e zbrazët për valvulat bëhet nga struktura e saldimit me spirale çeliku. Kjo është përgjithësisht e përshtatshme për valvola topi me një presion nominal më të vogël ose të barabartë me 5.0MPA (CLASS300). Ky lloj trupi i valvulës është i lehtë në peshë dhe zgavra e brendshme është e lehtë për tu përpunuar, por vëmendje e veçantë duhet t'i kushtohet rregullimit të brinjëve në model për të parandaluar deformimin e zgavrës së trupit. Metali i lëngshëm i shkrirë gjatë procesit të sipërfaqesimit të sferës së çelikut të pandryshkshëm do të rrjedhë lirshëm. Për të siguruar ...
 • Prodhuesi i Topave të Valvulave të Zbrazëta

  Prodhuesi i Topave të Valvulave të Zbrazëta

  Çfarë bëjmë ne? Xinzhan përqendrohet në prodhimin e të gjitha llojeve të topave të valvulave të zbrazëta duke përdorur materiale të ndryshme. Topi i zbrazët është bërë nga pllaka çeliku të salduara me spirale ose tuba çeliku të pandryshkshëm. Topi i zbrazët zvogëlon ngarkesën e sipërfaqes sferike dhe sediljes së valvulës për shkak të peshës së saj më të lehtë, e cila ndihmon në zgjatjen e jetës së shërbimit të sediljes së valvulës. Për disa madhësi ose konstruksione shumë të mëdha, topi i fortë nuk do të ishte praktik. Topat e valvulave të uritur mund të jenë gjithashtu të tipit lundrues ose tr ...
 • Topa të zbrazët për valvola topi

  Topa të zbrazët për valvola topi

  Topi i zbrazët zvogëlon ngarkesën e sipërfaqes sferike dhe sediljes së valvulës për shkak të peshës së saj më të lehtë, e cila ndihmon në zgjatjen e jetës së shërbimit të sediljes së valvulës. Për disa madhësi ose konstruksione shumë të mëdha, topi i fortë nuk do të ishte praktik. Topat e valvulave të zbrazëta mund të jenë gjithashtu të tipit lundrues ose tipit të montuar në trung, dy ose dy drejtimesh. Dy karakteristikat më të rëndësishme të topave të valvulave janë rrumbullakësia dhe përfundimi i sipërfaqes. Rumbullakësia duhet të kontrollohet veçanërisht në th ...
 • Pacto HUECAS

  Pacto HUECAS

  BOLAS HUECAS që do të merret me mediat e pazakonta dhe espirale.
 • Fabrika e Topave të Valvulave të Zbrazëta

  Fabrika e Topave të Valvulave të Zbrazëta

  Topa të zbrazët të cilat bëhen nga pllaka çeliku të salduara me spirale ose tuba çeliku të pandryshkshëm. Topi i zbrazët zvogëlon ngarkesën e sipërfaqes sferike dhe sediljes së valvulës për shkak të peshës së saj më të lehtë, e cila ndihmon në zgjatjen e jetës së shërbimit të sediljes së valvulës.
 • Topa me valvola me tre rrugë

  Topa me valvola me tre rrugë

  Topa të zbrazët të cilat bëhen nga pllaka çeliku të salduara me spirale ose tuba çeliku të pandryshkshëm. Topi i zbrazët zvogëlon ngarkesën e sipërfaqes sferike dhe sediljes së valvulës për shkak të peshës së saj më të lehtë, e cila ndihmon në zgjatjen e jetës së shërbimit të sediljes së valvulës.
 • Topa Valve të Zbrazëta

  Topa Valve të Zbrazëta

  Topa të zbrazët të cilat bëhen nga pllaka çeliku të salduara me spirale ose tuba çeliku të pandryshkshëm. Topi i zbrazët zvogëlon ngarkesën e sipërfaqes sferike dhe sediljes së valvulës për shkak të peshës së saj më të lehtë, e cila ndihmon në zgjatjen e jetës së shërbimit të sediljes së valvulës.