Експерт за топчести вентили

10 години искуство во производството

за нас

добредојде

Венжу Ксинжан Вентил топче копродукции, ООД (XINZHAN) е производител посветен на развојот на топчести вентили со висока прецизност, висока технологија и повеќе перформанси. Со својата силна способност за иновација во производството, долгогодишно искуство во управувањето со производството, напредни капацитети за обработка и проверка (опрема за западен Сименс ЦПУ-сферична мелница, центар за обработка, инструмент за мерење на сферична заобленост, тродимензионален координатен инструмент итн.), XINZHAN го освои признанието и пофалби од домашни и странски клиенти.

 

 

Прочитај повеќе
Прочитај повеќе