EKSPERTI I BALLAVE TE VALVE

10 vjet përvojë në prodhim

për ne

mirëseardhje

Wenzhou Xinzhan Valve Ball Co, Ltd (XINZHAN) është një prodhues i dedikuar për zhvillimin e topave të valvulave me precizion të lartë, të teknologjisë së lartë dhe me shumë performancë. Me aftësinë e saj të fortë të inovacionit të prodhimit, përvojën e shumë viteve të menaxhimit të prodhimit, pajisjet e përparuara të përpunimit dhe inspektimit (pajisje perëndimore Siemens CNC-mulli sferik, qendër përpunimi, instrument matës i rrumbullakësisë sferike, instrument koordinues tre-dimensional, etj.), XINZHAN ka fituar njohje dhe lavdërime nga klientët vendas dhe të huaj.

 

 

Lexo më shumë
Lexo më shumë