Експерт за топчести вентили

10 години искуство во производството

Производи

 • Кина матични топки

  Кина матични топки

  Топчето со стебло обично се користи за топчести вентили со висок притисок или криогени топчести вентили. Повеќе обработени и големи тешкотии во обработката, цената е поголема од обичните топчиња. Понекогаш за намалување на трошоците за производство, стеблата може да се заваруваат со топчиња. Клучни зборови: Вентилско топче со стебло, матично топче, матични топчести вентили, топче со стебло. Карактеристики на топчестите вентили Двете најважни карактеристики на топчестите вентили се заобленоста и завршувањето на површината. Заобленоста мора да биде контролна ...
 • Топки за вентили за ладење

  Топки за вентили за ладење

  Ксинжанските топчиња најчесто се инсталираат во топчести вентили во цевките на системот за ладење. Примената на топчести вентили за ладење е сè пообемна, а барањата стануваат сè повисоки. Двете најважни карактеристики на топчестите вентили се заобленоста и завршувањето на површината. Заобленоста мора да се контролира особено во критичната област на запечатување. Ние сме во состојба да произведуваме топчести вентили со исклучително висока заобленост и висока толеранција на завршна површина. Ние в ...
 • Вентил топка со матични

  Вентил топка со матични

  Xinzhan Valve Ball Co., Ltd. се фокусира на производство на вентилско топче со стебло со интегрални материјали за ковање. Клучни зборови: Вентилско топче со стебло, матично топче, топчести матични вентили, топче со стебло. Карактеристики на топчестите вентили Двете најважни карактеристики на топчестите вентили се заобленоста и завршувањето на површината. Заобленоста мора да се контролира особено во критичната област на запечатување. Ние сме во состојба да произведуваме топчести вентили со исклучително висока заобленост и висока толеранција на завршна површина. Какви видови ...
 • Сфера за вентили

  Сфера за вентили

  Шупливата сфера за вентили е направена од структура на заварување од челичен калем. Ова е генерално погодно за топчести вентили со номинален притисок помал или еднаков на 5.0MPA (CLASS300). Овој вид на вентилско тело има мала тежина и внатрешната празнина е лесна за обработка, но треба да се посвети посебно внимание на распоредот на ребрата во дизајнот за да се спречи деформација на празнината на телото. Растопениот течен метал за време на процесот на површинирање на сферата од не'рѓосувачки челик ќе тече слободно. Да се ​​обезбеди ...
 • Топки за топчести вентили

  Топки за топчести вентили

  СИН ,АН ВАЛВИС БОЛ СО, ООД. е специјализирана за производство на топчести вентили со лебдечки тип според цртежите на клиентите. Пловечката сфера лебди. Под дејство на среден притисок, сферата може да произведе одредено поместување и цврсто да ја притисне површината на запечатување на крајот на излезот за да се осигура дека крајот на излезот е запечатен. Пловечката сфера има едноставна структура и добри перформанси на запечатување и е широко користена во индустријата. Топол потсетник дека кога температурата на околината ...
 • Топчиња со топчести вентили

  Топчиња со топчести вентили

  Најголемата предност на топчињата со топчести вентили е што отпорноста на течноста е многу мала. Областа на површината за запечатување што е изматена и еродирана од медиумот е најмала. Работата на прекинувачот на топчестиот вентил е многу лесна, насоката на проток на медиумот не е ограничена, притисокот на медиумот нема да падне и медиумот нема да се наруши. Обликот е многу едноставен, а обемот на примена е многу широк поради одличната функција. Квалитетот на дамката ...
 • Комплет за топчести вентили со седишта во метал

  Комплет за топчести вентили со седишта во метал

  Комплет од топчести метали и седишта вклучува една топка и две седишта за метален топчест вентил. Тие веќе се споени заедно и тестирани со алкохол или керозин за да се гарантира како нула истекување или запечатен меур заптивка. Двете најважни карактеристики на топчестите вентили се заобленоста и завршувањето на површината. Заобленоста мора да се контролира особено во критичната област на запечатување. Ние сме во состојба да произведуваме топчести вентили со исклучително висока заобленост и висока толеранција на завршна површина. Адва ...
 • Фиксни топчести вентили

  Фиксни топчести вентили

  Сфера со фиксна оска се нарекува фиксна сфера. Фиксната топка главно се користи за висок притисок и голем дијаметар. Двете најважни карактеристики на топчестите вентили се заобленоста и завршувањето на површината. Заобленоста мора да се контролира особено во критичната област на запечатување. Ние сме во состојба да произведуваме топчести вентили со исклучително висока заобленост и висока толеранција на завршна површина. Кои видови можеме да ги произведуваме за топчести вентили Пловни или вентилирани топчеви монтирани на пенкало, цврсти или ...
 • Шупливи топчести топчести вентили од типот Т.

  Шупливи топчести топчести вентили од типот Т.

  XINZHAN е водечки производител, снабдувач и извозник на топчести вентили со три насоки. Имаме широк спектар на три насочни топчести вентили во фалсификуван јаглероден челик, фалсификуван нерѓосувачки челик и заварена челична плоча. Топките на вентилите Ксинжан се користат во разни топчести вентили кои се користат во полињата на нафта, природен гас, третман на вода, медицина и хемиска индустрија, греење и сл. производител на топчести вентили, тројни вентилни топчиња ...
 • Сфери на вентили

  Сфери на вентили

  Сфери на вентили се користат во големи и средни индустриски топчести вентили во полињата на нафта, природен гас, третман на вода, медицина и хемиска индустрија, греење, итн. Сферите на вентилите се компактни по структура, лесни во тежина, антистатички и отпорна на пожар структура. Кога е целосно отворено и целосно затворено, сферата и седиштето на вентилот Површината на заптивката на вентилот е изолирана од медиумот, така што медиумот што поминува низ вентилот со голема брзина нема да предизвика ерозија на заптивната сурфање ...
 • Лебдечки топчести вентили

  Лебдечки топчести вентили

  Пловечки топчести вентили се користат во лебдечки топчести вентили. Топката се држи во позиција со компресија на двете еластомерни седишта наспроти топката Во лебдечки топчест вентил. Топката може слободно да лебди во телото на вентилот. Стеблото на лебдечкиот топчест вентил е поврзано со слот на врвот на топката што и овозможува на топката да ротира за четвртина вртење (90 степени). Оската овозможува одредено количество странично движење на топката што се генерира од возводниот притисок што дејствува на ...
 • Топки од вентил од не'рѓосувачки челик

  Топки од вентил од не'рѓосувачки челик

  Не'рѓосувачки челик е најчестиот материјал што се користи за топчиња од топчести вентили. Ние правиме инспекција строго за влезниот материјал за да обезбедиме материјалот да е стандарден. Топчестата вентил од не'рѓосувачки челик е произведена со модерна технологија на производство на машини од не'рѓосувачки челик и прецизни машини. Производот може да се формира од заварена плоча од не'рѓосувачки челик (шупливи топчиња), или интегрално фалсификувано топчесто нерѓосувачки челик (цврсти топчиња). Клучни зборови на топчести вентили од не'рѓосувачки челик Вентил од не'рѓосувачки челик ...
1234 Следно> >> Страна 1/4