EKSPERTI I BALLAVE TE VALVE

10 vjet përvojë në prodhim

Produktet

 • Balls rrjedhin Kinë

  Balls rrjedhin Kinë

  Topi me kërcell zakonisht përdoret për valvola topi trungje me presion të lartë ose valvola topi kriogjene. Vështirësi më e përpunuar dhe e lartë e përpunimit, kostoja është më shumë se topat e rregullt. Ndonjëherë për uljen e kostos së prodhimit, rrjedhjet mund të ngjiten me topa. Fjalët kyçe: Topi i valvulës me kërcell, topi rrjedhës, topat e valvulës rrjedhëse, topi me kërcell. Karakteristikat e Topave të Valvulave Dy karakteristikat më të rëndësishme të topave të valvulave janë rrumbullakësia dhe përfundimi i sipërfaqes. Rumbullakësia duhet të jetë e kontrollueshme ...
 • Topa valvulësh ftohës

  Topa valvulësh ftohës

  Topat Xinzhan janë instaluar zakonisht në valvulat e topave në tubat e sistemit të ftohjes. Zbatimi i valvulave të topit ftohës është gjithnjë e më i gjerë, dhe kërkesat janë gjithnjë e më të larta. Dy karakteristikat më të rëndësishme të topave të valvulave janë rrumbullakësia dhe përfundimi i sipërfaqes. Rrethrrotullimi duhet të kontrollohet veçanërisht në zonën kritike të vulosjes. Ne jemi në gjendje të prodhojmë topa valvulash me tolerancë të rrumbullakosjes jashtëzakonisht të lartë dhe sipërfaqe të lartë. Ne c ...
 • Top Valve me Kërcell

  Top Valve me Kërcell

  Xinzhan Valve Ball Co, Ltd përqendrohet në prodhimin e topit të valvulës me kërcell nga materiale integruese të falsifikimit. Fjalët kyçe: Topi i valvulës me kërcell, topi rrjedhës, topat e valvulës rrjedhëse, topi me kërcell. Karakteristikat e Topave të Valvulave Dy karakteristikat më të rëndësishme të topave të valvulave janë rrumbullakësia dhe përfundimi i sipërfaqes. Rrethrrotullimi duhet të kontrollohet veçanërisht në zonën kritike të vulosjes. Ne jemi në gjendje të prodhojmë topa valvulash me tolerancë të rrumbullakosjes jashtëzakonisht të lartë dhe sipërfaqe të lartë. Cilat lloje ...
 • Sfera për Valvulat

  Sfera për Valvulat

  Sfera e zbrazët për valvulat bëhet nga struktura e saldimit me spirale çeliku. Kjo është përgjithësisht e përshtatshme për valvola topi me një presion nominal më të vogël ose të barabartë me 5.0MPA (CLASS300). Ky lloj trupi i valvulës është i lehtë në peshë dhe zgavra e brendshme është e lehtë për tu përpunuar, por vëmendje e veçantë duhet t'i kushtohet rregullimit të brinjëve në model për të parandaluar deformimin e zgavrës së trupit. Metali i lëngshëm i shkrirë gjatë procesit të sipërfaqesimit të sferës së çelikut të pandryshkshëm do të rrjedhë lirshëm. Për të siguruar ...
 • Topa për Valvola Topi

  Topa për Valvola Topi

  CO XINZHAN VALVE BALL, LTD. është e specializuar në prodhimin e topave të valvulave të tipit lundrues sipas vizatimeve të klientëve. Sfera lundruese po noton. Nën veprimin e presionit të mesëm, sfera mund të prodhojë një zhvendosje të caktuar dhe të shtypë fort në sipërfaqen vulosëse të skajit të daljes për të siguruar që fundi i daljes të jetë i mbyllur. Sfera lundruese ka strukturë të thjeshtë dhe performancë të mirë vulosëse, dhe përdoret gjerësisht në industri. Kujtesë e ngrohtë se kur temperatura e ambientit ...
 • Seti i Valvulës dhe Ulëses së Valvulave Metalike

  Seti i Valvulës dhe Ulëses së Valvulave Metalike

  Seti i topit dhe sediljes prej metali në metal përfshin një top dhe dy vende për valvulën e topit të ulur në metal. Ata tashmë janë mbështjellë së bashku dhe janë testuar me alkool ose vajguri për të garantuar rrjedhje zero ose mbyllje të ngushtë të flluskave. Dy karakteristikat më të rëndësishme të topave të valvulave janë rrumbullakësia dhe përfundimi i sipërfaqes. Rrethrrotullimi duhet të kontrollohet veçanërisht në zonën kritike të vulosjes. Ne jemi në gjendje të prodhojmë topa valvulash me tolerancë të rrumbullakosjes jashtëzakonisht të lartë dhe sipërfaqe të lartë. Adva ...
 • Topa me Valvola Topi

  Topa me Valvola Topi

  Avantazhi më i madh i topave të valvulave të topit është se rezistenca ndaj lëngut është shumë e vogël. Zona e sipërfaqes së vulosjes që pastrohet dhe gërryhet nga mjedisi është më e vogla. Funksionimi i ndërprerësit të valvulës së topit është shumë i lehtë, drejtimi i rrjedhës së mediumit nuk është i kufizuar, presioni i mediumit nuk do të bjerë dhe mediumi nuk do të shqetësohet. Forma është shumë e thjeshtë, dhe shkalla e aplikimit është shumë e gjerë për shkak të funksionit të saj të shkëlqyeshëm. Cilësia e njollës ...
 • Topa valvulash të fiksuar

  Topa valvulash të fiksuar

  Sfera me bosht fiks quhet sferë fikse. Topi fiks përdoret kryesisht për presion të lartë dhe diametër të madh. Dy karakteristikat më të rëndësishme të topave të valvulave janë rrumbullakësia dhe përfundimi i sipërfaqes. Rrethrrotullimi duhet të kontrollohet veçanërisht në zonën kritike të vulosjes. Ne jemi në gjendje të prodhojmë topa valvulash me tolerancë të rrumbullakosjes jashtëzakonisht të lartë dhe sipërfaqe të lartë. Cilat lloje mund të prodhojmë për topa valvulë Topa valvulash të lundrueshëm ose të montuara në trung, të ngurta ose ...
 • Topa me valvola me tre drejtime të tipit T të uritur

  Topa me valvola me tre drejtime të tipit T të uritur

  XINZHAN është prodhuesi, furnizuesi dhe eksportuesi kryesor i topit të valvulave me tre mënyra. Ne kemi një gamë të gjerë të topave me tre valvola në çelik karboni të falsifikuar, çelik inox të falsifikuar dhe pllakë çeliku të ngjitur. Topat e valvulave Xinzhan përdoren në valvola të ndryshme topash të cilat përdoren në fushat e naftës, gazit natyror, trajtimit të ujit, mjekësisë dhe industrisë kimike, ngrohjes etj. mënyra topa valvula prodhues, topa tre valvula mënyrë ...
 • Sferat e valvulave

  Sferat e valvulave

  Sferat e valvulave përdoren në valvola industriale të mëdha dhe të mesme në fushat e naftës, gazit natyror, trajtimit të ujit, mjekësisë dhe industrisë kimike, ngrohjes, etj. Sferat e valvulave janë kompakte në strukturë, të lehta në peshë, struktura rezistente ndaj zjarrit. Kur është plotësisht e hapur dhe plotësisht e mbyllur, sfera dhe sedilja e valvulës Sipërfaqja e mbylljes së valvulës është e izoluar nga mesi, kështu që mediumi që kalon përmes valvulës me shpejtësi të lartë nuk do të shkaktojë erozion të sipërfaqes së mbylljes ...
 • Topa valvulash lundruese

  Topa valvulash lundruese

  Topat e valvulave lundruese përdoren në valvulat me topa lundrues. Topi mbahet në pozicion nga ngjeshja e dy sediljeve elastomerike kundrejt topit Në një valvul topi lundrues. Topi është i lirë të notojë brenda trupit të valvulës. Rrjedha e valvulës së topit lundrues është e lidhur me një fole në pjesën e sipërme të topit e cila lejon që topi të rrotullohet një çerek kthesë (90 gradë). Boshti lejon një sasi të caktuar të lëvizjes anësore të topit që gjenerohet nga presioni në rrjedhën e sipërme që vepron në ...
 • Topa çeliku inox

  Topa çeliku inox

  Çeliku i pandryshkshëm është materiali më i zakonshëm që përdoret për topat e valvulave të topit. Ne bëjmë inspektimin në mënyrë rigoroze për materialin hyrës për të siguruar që materiali është standard. Topi i valvulave të çelikut të pandryshkshëm prodhohet nga teknologjia moderne e prodhimit të çelikut të pandryshkshëm dhe makinerive precize. Produkti mund të formohet nga pllaka e çelikut të salduara (topa të zbrazët), ose boshllëk integral i falsifikuar prej çeliku inox (topa të ngurta). Fjalë kyçe të topave të valvulave të çelikut Valvul çelik inox ...
1234 Tjetra> >> Faqja 1/4