China Valve Ball kanthi pabrik pabrik lan pabrik | Xinzhan

VALVE BALLS EXPERT

Pengalaman Manufaktur 10 Taun

China Valve Ball kanthi pabrik pabrik lan pabrik | Xinzhan

Katrangan singkat:

  • Spesifikasi: Saka 1 1/2 "-10" (DN40mm ~ 250mm)
  • Rating Tekanan: Kelas 150 ~ 600 (PN16 ~ 100)
  • Bahan: ASTM A105, A350 LF2, A182 F304, A182 F316, A182 F6A, A182 F51, A182 F53, A182 F55, A564 630 (17-4PH), Monel, Inconel, lsp.
  • Perawatan lumahing: Polesan, plating nikel tanpa listrik (ENP), kromium keras, karbida tungsten, karbida krom, stadium (STL), inconel, lsp.
  • Babak: 0,01-0,02
  • Kekasaran: Ra 0,2-Ra 0,4
  • Konsentrasi: 0,05
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Xinzhan Valve Ball Co., Ltd. fokus ing produksi bal katup kanthi batang kanthi bahan penempaan integral.

    Tembung kunci:
    Bal katup nganggo batang, bal batang, bal katup batang, bal kanthi batang.

    Karakteristik Bola Valve
    Kaloro karakteristik bal katup sing paling penting yaiku bunder lan finish permukaan. Babak kudu dikontrol utamane ing area penyegelan kritis. Kita bisa ngasilake bal katup kanthi bunder sing dhuwur banget lan toleransi finish permukaan sing dhuwur.

    Jinis apa sing bisa digawe kanggo bal katup
    balap dipasang, bal katup klep utawa berongga, bal katup lenggah alus utawa logam, bal katup nganggo slot utawa splines, lan bal katup khusus liyane ing saben konfigurasi utawa bal utawa spesifikasi sing diowahi sing bisa ngrancang.

    Langkah-langkah pangolahan:
    1: Kosong Ball
    2: Tes PMI lan NDT
    3: Pangobatan Panas
    4: Tes NDT, Korosi lan Bahan Bahan
    5: Mesin Kasar
    6: Inspeksi
    7: Mesin Finish
    8: Inspeksi
    9: Perawatan Lumahing
    10: Inspeksi
    11: Mecah & Lapping
    12: Inspeksi Akhir
    13: Pengepakan & Logistik

    Aplikasi:
    Bola katup Xinzhan digunakake ing macem-macem katup bola sing digunakake ing bidang minyak bumi, gas alam, perawatan banyu, industri obat-obatan lan kimia, dadi panas, lsp.

    Pasar Utama:
    Rusia, Korea Selatan, Kanada, Inggris, Taiwan, Poland, Denmark, Jerman, Finlandia, Republik Ceko, Spanyol, Italia, India, Brasil, Amerika Serikat, Israel, lsp.

    Kemasan:
    Kanggo bal katup ukuran cilik: kothak blister, kertas plastik, karton kertas, kothak kayu lapis.
    Kanggo bal katup ukuran gedhe: tas gelembung, karton kertas, kothak kayu lapis.

    Kiriman: liwat segara, liwat udara, nganggo kreta lsp.

    Bayaran:  Dening T / T, L / C.

    Kaluwihan:
    - Pesenan conto utawa pesenan jejak cilik bisa opsional
    - fasilitas Lanjut
    - Sistem manajemen produksi sing apik
    - Tim teknis sing kuat
    - Harga rega sing wajar & efektif
    - Waktu pangiriman cepet
    - Layanan purna jual sing apik


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: