Cina Valve Ball sareng pabrik pabrik sareng pabrik | Xinzhan

VALVE BOLA ahli

Pangalaman Manufaktur 10 Taun

Cina Valve Ball sareng pabrik pabrik sareng pabrik | Xinzhan

Pedaran pondok:

  • Spésifikasi: Ti 1 1/2 "-10" (DN40mm ~ 250mm)
  • Peunteun Tekanan: Kelas 150 ~ 600 (PN16 ~ 100)
  • Bahan: ASTM A105, A350 LF2, A182 F304, A182 F316, A182 F6A, A182 F51, A182 F53, A182 F55, A564 630 (17-4PH), Monel, Inconel, jsb.
  • Perawatan permukaan: Poles, plating nikel teu éléh (ENP), kromium keras, karbida tungsten, karbida kromium, stél (STL), inconel, jst.
  • Babak: 0.01-0.02
  • Kasarasan: Ra 0,2-Ra 0,4
  • Konsentrisitas: 0,05
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Xinzhan Valve Ball Co., Ltd. museurkeun kana ngahasilkeun bal klep sareng bobot ku bahan penempaan anu teu kapisah.

    Kata
    Bola klep sareng bobot, bola batang, bola klep batang, bola sareng bobot.

    Karakter Bal Valves
    Dua ciri anu paling penting tina bal klep nyaéta buleudan sareng permukaan permukaan. Babaran kudu dikontrol khususna di daérah panyegelan kritis. Kami tiasa ngadamel bal klep kalayan bunderan anu luhur pisan sareng toleransi finish permukaan anu luhur.

    Jenis naon anu urang tiasa ngadamel pikeun bal klep
    Ngapung atanapi dipasang trunnion bal klep, bal klep padet atanapi kerung, lemes atanapi logam klep bal klep, bal klep sareng slot atanapi splines, sareng bal klep khusus sanésna dina unggal konfigurasi atanapi bal anu dirobih atanapi spésifikasi anu anjeun tiasa rancang.

    Léngkah-léngkah Ngolah:
    1: Bola kosong
    2: Uji PMI sareng NDT
    3: Perlakuan Panas
    4: NDT, Uji Korosi sareng Bahan Bahan
    5: Mesin Kasar
    6: Pamariksaan
    7: Béréskeun Mesin
    8: Pamariksaan
    9: Pangobatan Permukaan
    10: Pamariksaan
    11: Grinding & Pelat
    12: Pamariksaan Akhir
    13: Pakét & Logistik

    Aplikasi:
    Bola klep Xinzhan digunakeun dina sababaraha klep bal anu dianggo dina bidang minyak bumi, gas alam, pangobatan cai, ubar sareng industri kimia, pemanasan, jst.

    Pasar Utama:
    Rusia, Koréa Kidul, Kanada, Inggris, Taiwan, Polandia, Dénmark, Jérman, Finlandia, Céko, Spanyol, Italia, India, Brasil, Amérika Serikat, Israél, jsb.

    Bungkusan:
    Kanggo bal klep ukuran alit: kotak leuleuy, kertas plastik, karton kertas, kotak kai lapis.
    Pikeun bal klep ukuran ageung: kantong gelembung, karton kertas, kotak kai lapis.

    Kiriman: ku laut, ku hawa, ku karéta jsb.

    Pamayaran:  Ku T / T, L / C.

    Kaunggulan:
    - Pesenan conto atanapi pesenan jalan satapak alit tiasa janten opsional
    - fasilitas canggih
    - Sistem manajemén produksi anu saé
    - Tim téknis anu kuat
    - Harga harga anu wajar & hemat biaya
    - Waktos pangiriman gancang
    - jasa saatos penjualan anu saé


  • Saméméhna:
  • Teras: